Pagina's

donderdag 14 juli 2011

3 jaar!

Mijn baby is alweer drie jaar nu, het gaat nóg sneller dan ik ooit dacht! Maar wat is 3 jaar een leuke leeftijd zeg. Lekker kletsen over van alles, soms al een klein beetje bijdehand, maar ook nog zo heerlijk klein en wat zijn papa en mama nog belangrijk voor een grote kleine driejarige. Ok, wij hebben wel eens onze dag niet, maar wat ís het een genot om zo'n mensje te mogen begeleiden en wat ben ik blij dat we daarin een fijne en vooral voor het hele gezin positieve weg hebben gevonden. Elke dag is een zoektocht, maar ook elke dag vinden we antwoorden en staan we weer verbaasd van hoeveel we alle drie leren van elkaar. En straks komt daar nog een klein mensje bij en gaan we opzoek naar weer een nieuwe balans. Ik heb er nu al zin in.

De afgelopen dagen hebben we al fijn gevierd dat Josalien nu 3 jaar is. Zondag was het grote feest met vrienden en familie, vandaag trakteren op het kinderdagverblijf en dan de komende dagen nog wat bezoek van mensen die afgelopen zondag niet konden komen. En dan vinden we het eigenlijk wel prima dat het weer een jaartje duurt, want spannend is het allemaal wel hoor. Ze is al dagen van slag en mama net zo goed.

Het feest:










De traktatie:

Een hoop wasco krijtjes


Verdelen over een aantal overschaaltjes of muffenvormpjes


Et voila!


Ingepakt en een stukje ontbijtkoek erbij. Normaal doen we alleen iets eetbaars, maar omdat ze na de zomer weg gaat bij het kinderdagverblijf (ze gaat dan naar een lieve gastouder), hebben we deze keer iets extra's geknutseld.



2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je mooie dochter!
    Mooi stukje en wat een leuke traktatie, dat ga ik (hopelijk ;-) onthouden.

    Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gefeliciteerd met de grote klein meid :)

    BeantwoordenVerwijderen