Pagina's

zaterdag 9 februari 2013

Watermuseum

Na lang dubben wat voor abonnement we dit jaar zouden nemen, is het niet Burgers Zoo geworden, niet pretpark Kon. Julianatoren, niet kinderboerderij Malkenschoten en niet de Apenheul.
We hebben een museumjaarkaart gekocht. Vandaag kochten we ze en gingen naar het Watermuseum.

We vonden het een leuk museum. Veel te leren en veel te doen, maar bij de meeste dingen moet je wel heel goed lezen wat je precies moet doen. Voor doeners als wij nét iets te veel leeswerk en te veel computers. Ondanks dat het een interactief museum is, hadden we meer doedingen met echt water verwacht. Maar er was een leuke waterbaan waar je zelf dammen in kon maken, een riool om zelf door te kruipen (wel zonder water en zonder echte rioollucht) en een grote bel die je om je lijf heen kon trekken. Je kon ook je gewicht meten en zien hoeveel water je in je lichaam hebt.
Het waterlab (waar je proefjes kunt doen met water) was vanaf 6 jaar. Wij schatten in dat J dat (al dan niet met onze hulp) ook wel zou kunnen, maar ze mocht niet meedoen, ondanks dat er bijna geen andere bezoekers waren. Dat vonden we erg jammer.

Maar we hebben érg lekker geluncht na afloop!


 

 



 








Geen opmerkingen:

Een reactie posten