Pagina's

zaterdag 30 april 2011

Score op de kleedjesmarkt: Josaliens eerste fiets!

We zijn er geloof ik niet zo erg snel mee, het eerste fietsje voor Josalien. Maar tot nu toe lijkt ze niet bijzonder veel interesse te hebben in fietsen en een paar maanden geleden stelde ze zelf voor om het K3 fietsje dat we konden kopen, maar weer terug te brengen, dus wel stelden het nog maar even uit. Het idee was inmiddels om het uit te stellen tot haar derde verjaardag (juli), maar vandaag zagen we op de kleedjesmarkt zo'n leuk fietsje staan, dat moesten we wel meenemen! Leuke vrolijke kleuren, zonder duidelijk voor een jongen of een meisje te zijn. Precies wat we leuk vinden en wat de buikbaby ook wordt, altijd opnieuw te gebruiken.

We waren er eigenlijk al zo'n beetje uit dat het rond haar verjaardag een 14 inch fietsje zou worden, omdat ze vrij groot is voor haar leeftijd. Maar we zijn zo blij dat we vandaag tegen dit 12 inch fietsje aanliepen. Dit is al groot zat en ze kan er nu goed zelf op en af klimmen en de voetjes op de grond zetten. Tegen de tijd dat ze zonder zijwieltjes zal willen gaan fietsen (wat nog wel een flinke tijd zal duren, het is niet zo'n durfal), zien we wel weer. Misschien is dan juist een klein fietsje wel fijn en goed voor het vertrouwen.

J is er zelf ook helemaal blij mee, al wil ze nog niet graag helemaal los fietsen en toen ze bij het afstappen viel, was het even over met de liefde. Gelukkig later er toch weer even op gestapt.



We zijn nog even terug gegaan om te zoeken naar een klein fietszitje voor pop Lina. Ik had ze 's morgens wel gezien en Josalien wil niets liever dan haar pop overal mee naartoe nemen. Maar helaas, dat konden we niet meer vinden, dus dan maar zo.





En natuurlijk ook een filmpje:

1 opmerking: