Pagina's

donderdag 26 april 2012

Ze fietst!

Josaliens vriendinnetje besloot zomaar ineens dat ze zonder zijwieltjes wilde fietsen. Dat ging goed, ze fietste hele einden meteen ook! Josalien durft dat nog niet hoor. Dachten we. Maar de prestatiedrang won het blijkbaar van haar angst om te vallen, want de wieltjes moesten er af!

We mochten haar wel loslaten, maar niet verder dan een paar centimeters van haar zijde wijken. En ze fietste! Tegen de moeder van het vriendinnetje zei ze de volgende dag achteloos: "oh, dat kan ik ook hoor."

Ze vindt het in ieder geval erg leuk (toch het belangrijkste!) en soms heeft ze van alle spanning zo de slappe lach dat ze bijna van haar fiets kukelt en we toch niet voor niks er naast lopen :-)


donderdag 19 april 2012

Tuinbroek voor mijn tuinbroekmeisje

Tja, ik vind haar gewoon het leukst in een tuinbroek. Geen idee waar het in zit, maar zodra ze een tuinbroekje draagt, vind ik haar nog 100 keer schattiger, stoerder en ontdeugender, mijn heerlijke baby die zo lekker kan lachen en enthousiast kan spelen.

Na de twee pakjes die ik voor haar geboorte maakte heb ik nog helemaal niks zelf gemaakt voor mijn baby. Dus werd het tijd om daar eens even tijd voor te maken. Ze is al bijna geen baby meer, want behalve dat ze tijgert, staat en hele stronken brokkoli verordert, is ze ook nog eens behoorlijk groot voor haar leeftijd. Ik maakte voor de zekerheid een tuinbtroekje in maat 86, zodat ze hem nog lang kan dragen. Dacht ik... Hij past precies... En dat is dus net zeven maanden.










dinsdag 3 april 2012

Ze zijn er!

Vicarno heeft speciaal voor TillyTilly prachtige potlodenrollen en krijtjesrollen gemaakt! De stofjes zijn met zorg gekozen met zelfs bijpassende knoopjes. Alles is met de hand gemaakt en ze zijn gevuld met goede kwalitiet krijtjes en potloden van het merk Stockmar.
Heel binnenkort zijn deze leuke spulletjes dus te vinden in de categorieën handgemaakt speelgoed bij TillyTilly!





maandag 2 april 2012

Sneak prview!

Ik heb Vicarno bereid gevonden om met mij te gaan samenwerken en wat mooie dingen te maken! Ze maakt prachtige dingen, vooral mooie gehaakte en gebreide kleding en ze ontwerpt zelf de prachtigste haak- en breipatronen. Voor TillyTilly heeft ze echter geen wol gebruikt, maar stof en garen. Morgen komt ze de spullen hoogstpersoonlijk afleveren en zal ik haar eindelijk ontmoeten. Binnenkort zal ik dan ook laten zien wat ze gemaakt heeft voor TillyTilly!