Pagina's

dinsdag 21 februari 2012

Camp spreider

Ondanks dat Marieke een behoorlijk tijdje in stuit heeft gelegen, waren we behoorlijk verbaasd dat ze heupdysplasie bleek te hebben. Het consultatiebureau constateerde een mogelijke afwijking een maand geleden en vandaag kreeg ze haar spreidbroekje.
Het is even wennen, ons lekkere zachte meisje voelt ineens zo koud en hard. Maar verder is het vandaag erg meegevallen. Ze heeft vanmiddag een paar uurtjes heel timide in de draagzak gezeten, dicht tegen me aan. Maar vanavond tijdens het eten was ze alweer net zo vrolijk als anders.
Na even proberen lukt het ook alweer om te tijgeren, maar afzetten met de beentjes lukt nog niet, dus ze tijgert nu alleen met haar armen. Ze is spierballen aan het kweken, want ze in fanatiek genoeg!


donderdag 16 februari 2012

Even relaxen

We moeten soms zo lachen om onze kleine Marieke. En zelf moet ze ook heel veel lachen, het is echt een vrolijk kind!
De laatste dagen gaat ze tijdens het spelen steeds even op haar zij liggen, beentjes over elkaar. Het ziet er zo relaxt uit en zo volwassen :-)

woensdag 1 februari 2012

10 februari nieuwe website!

Achter de schermen zijn we heel druk bezig met een grote vernieuwing van de website. Op 10 februari gaat de nieuwe site de lucht in. Je kunt met de nieuwe site makkelijker zoeken op maat, kleur, categorie, prijs en seizoen. Bovendien zijn voor bestellingen binnen Nederland de verzendkosten voor pakketpost verlaagd naar 4,95! Ook het design ondergaat een flinke verandering.

Op 10 februari zou het kunnen dat de site vanwege de overgang naar de nieuwe site tijdelijk offline is. Ter compensatie daarvan en natuurlijk vooral omdat we zo blij zijn met de nieuwe site, geldt er op 10 en 11 februari een korting van 10% op alles met de code: TILLYNIEUW
Deze korting gaat nog eens bovenop de kortingen die er al zijn!