Pagina's

maandag 28 november 2011

Tuinbroekje van Lily Balou

Wat een heerlijk zacht velours heeft de kleding van Lily Balou! Het rode tuinbroekje staat ons kleine moppie super leuk en omdat het zo zacht is, voelt het voor haar en voor ons ook heerlijk aan. En als echte kleurenliefhebber, ben ik gek op de lekkere felle kleuren van Lily balou!
Let op; het valt erg klein, dus je kunt gerust een maatje groter nemen dan je gewend bent.

vrijdag 18 november 2011

Voor het eerst in de bakfiets

Josalien vindt het heerlijk om lekker met de bakfiets erop uit te gaan, Helaas moest ze even een tijdje wachten tot ik weer met haar op pad kon, omdat Marieke nog niet mee kon. Ze kon wel met papa, maar ze wilde ook zo graag weer eens met mij. Vandaag heb ik het dan eindelijk gedaan; met peuter en baby van 9,5 week in de bakfiets. En het viel mee! Ik hoor vaak dat het zo hobbelt voor een baby, maar daar merkte ik vrijwel niets van, niet meer dan in de auto. Marieke viel al snel in slaap en Josalien genoot!






donderdag 17 november 2011

Wintergoed!

Brrrr, het is koud de laatste dagen! Ik heb al een paar keer de autoruiten gekrabt met koude vingers. Tijd om de winterspullen weer eens tevoorschijn te halen.
Voor de kindertjes heb ik dit jaar lekkere pakken van Snoozy en Disana en ook fijne wollen jassen van Disana. Maak het af met mutsen, collen en wantjes van MaM Design,



vrijdag 11 november 2011

Nieuw binnen: Snoozy

Ik kreeg deze week weer een grote order binnen; die van Snoozy winter. Nieuw is het leuke koeienprintje in bruin en groen! Verder zijn er onder andere nieuwe shirts, vesten met puntmuts en lekkere warme babyoveralls voor op de fiets of in de wandelwagen. Ik zet alles komend weekend online!




dinsdag 1 november 2011

Uitgelicht: Hopsan en MaM

Hopsan:
Hopsan heeft zulke prachtige spullen deze winter, dat moet je echt eens extra goed bekijken. Heerlijke dekentjes met bijpassende mutsjes, lekkere warme truitjes, mooie jasjes, shirts, broekjes en jurkjes. Bij elkaar weer een mooie collectie en alles van 100% biologisch katoen!

Onze kleine Marieke showt de kleding van Hopsan:





MaM Design:
Ik heb dit keer bijna de hele ManyMonths collectie van MaM Design in huis gehaald; Slaapzakjes, rompers, shirts, leggings, mutsen, wantjes en colletjes. MaM heeft mooie en frisse nieuwe kleuren en alles is van 100% biologische niet prikkende Merinowol. Heerlijk als ondergoed of om in te slapen, maar alles kan ook prima als bovenkleding gedragen worden. Het fijne aan de ManyMonths collectie is dat het lang mee gaat. De boorden zijn lang, zodat ze kunnen worden omgeslagen en de rompers kunnen later als shirt gebruikt worden, omdat de onderkant los kan. Ook de slaapzakken zijn op verschillende manieren te verstellen waardoor ze erg lang mee gaan. Hierdoor is deze collectie zijn geld meer dan waard.